Het verhaal van Bloemen met Stijl

Wij onderscheiden ons door ons ruime aanbod aan snijbloemen. Elke bloem staat los in onze bloemenstelling en kan dus ook per stuk gekocht worden.

Een –door onze klanten- zeer gewaardeerde service, is dat wij uw boeket ter plekke vers voor u kunnen maken. Het leuke is dat u dan ook uw wensen mag aangeven.  Welke kleur vind u leuk? Welke bloemen spreken u aan? Niets is ons te gek. Wij denken graag met u mee! Wilt u een boeket laten bezorgen? Bestel gemakkelijk via onze webshop!

Wij bezorgen vanaf dinsdag tot en met zaterdag in het gehele Westland.

Bestel vóór 12 uur en we bezorgen het dezelfde dag nog. *Uitgezonderd zondag, maandag, feestdagen.

*Op maandag is de winkel gesloten.

Image

De opening

Op 1 november 2008 was het zo ver; de opening!

Ze had maar één droom, de toen 19 jarige eigenaresse van Bloemen met Stijl,  Charissa.

En dat was een eigen bloemenwinkel. Inmiddels zijn we al heel wat leerzame jaren verder, en hebben we een ‘bloeiend ;)’  en betrouwbaar bedrijf opgebouwd.

Voordat Charissa de winkel opende, heeft zij de opleiding tot bloemist/ondernemer gedaan. In die jaren liep zij stage bij diverse bedrijven uit deze branche. Zowel bij de stand/beursbouw, uitvaartbloemist, en bij diverse luxere bloemenwinkels.

Wij staan voor creativiteit, een klantvriendelijke benadering, denken graag met u mee, en elke order voeren wij met zorg uit.

“Ik hou van bijzondere kleuren en ‘niet standaard bloemencombinaties’, het mag best net even anders zijn dan anders “ aldus Charissa.

In onze winkel hebben wij niet alleen bloemen staan, maar ook (kleinere) planten, leuke aparte vaasjes, en accessoires. Ook leuk om weg te geven als cadeau!

Wees welkom in onze sfeervolle winkel, gevestigd in een bijzonder oud pandje uit het jaar 1650!  De geur van de bloemen; de kleuren van de bloemen…

Wij zijn geopend vanaf dinsdag tot en met zaterdag.

(*Op maandag is de winkel gesloten, en verwerken we ook geen bestellingen)